Wie ben ik

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen. Eerst in fysieke aspecten als medisch analiste en als fysiotherapeut. Daarna ook in geestelijke en spirituele aspecten als gevolg van mijn eigen bewustwordingsproces. Dit heeft mij ertoe gebracht de mens te beschouwen als één – interactief – geheel van lichaam, geest en ziel.

Vooral tijdens mijn werk als fysiotherapeut en als massagetherapeut geschoold bij Holos Academie (www.holos.nl) werd het mij duidelijk dat lichamelijke klachten niet alleen met ons fysieke lichaam te maken hebben, maar dat er ook nog een ‘verhaal’ achter zit.

Meestal betreft het iets waarvan wij ons niet bewust zijn, maar toch om aandacht vraagt en via lichamelijke klachten tot uiting komt. Een zere knie of een pijnlijke schouder kan duiden op een (onverwerkte) emotie, een gedachte of overtuiging die uitgesproken wenst te worden.

Gewaarwording, acceptatie en verantwoordelijkheid nemen voor je proces zijn de basisprincipes van waaruit ik werk.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Edith van Veen