Holistische massage en therapie

Met Zihn heb ik mijn holistische massage praktijk vormgegeven. Het holisme is de naam die gegeven wordt aan de levensovertuiging dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Dat is ook mijn overtuiging. Bijvoorbeeld een spier die vast zit, heeft een oorzaak. Ik kijk niet alleen naar deze vastzittende spier, maar ook naar de oorzaak die eraan ten grondslag ligt. Ieder mens is een geheel van lichaam en geest en aan beide geef ik aandacht tijdens de behandeling.

Afhankelijk van de benodigde intensiteit en het gebied dat om de meeste aandacht vraagt, maak ik een keuze uit de volgende technieken:

  • Klassieke massage
  • Energetische massage
  • Bindweefselmassage
  • Chakramassage
  • Voetreflexmassage
  • Holistic Pulsing

Het uiteindelijke doel is, je bewust te worden wat er in het NU is.

Kijk rustig rond op deze website en neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie.